Ανακαίνιση στο Γαλάτσι Κουζίνα - Μπάνιο - Καθιστικό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Ολοκλήρωθηκε μία ακόμη ανακαίνιση στην Αθήνα, αφού επισκεφτήκαμε το διαμέρισμα της οικογένειας και συζητήσαμε μαζί τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες της. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες! Καταρχάς άλλαξαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τοποθετήθηκε ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού στο διαμέρισμα της εταιρείας Paradox.

Αποξηλώθηκαν όλα τα πλακάκια από το εσωτερικό διαμέρισμα και τα μπαλκόνια και τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου και έδωσαν ένα όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα.

Η κουζίνα αντικαταστάθηκε με μία νέα κουζίνα από βακελίτη σε μία όμορφη διχρωμία, ενώ ο φούρνος έγινε σε στήλη ξεχωριστά από την εστία. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου όπου η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα και τοποθετήθηκαν εντοιχισμένες μπαταρίες με ένα καπέλο για ντουζ στην οροφή τύπου rain. Δημιουργήθηκε χτιστός πάγκος με επιτραπέζιο νιπτήρα, ενώ τοποθετήθηκε κρεμαστή λεκάνη με εντοιχισμένο καζανάκι της εταιρείας Geberit. Τα παλαιά κουφώματα αλουμινίου αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Alumil καθώς τοποθετήθηκαν και σίτες. Η ανακαίνιση συνεχίζεται με την κατασκευή εσωτερικών πορτών και ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος σε όμορφες αποχρώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεργαστούμε και ευ΄χομαστε να έχουν μία όμορφη διαμονή στο νέο τους σπίτι.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνησης
Location: Γαλάτσι
Surface Area: 110
Completed: 2017
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;