Ανακαίνιση Σπιτιού - Διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Μετά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα σε μία συνοικία της Αθήνας (Αμπελόκηπους) διαπιστώσαμε ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση του και έπρεπε να γίνει άμεσα ανακαίνιση σπιτιού. Καταρχάς γκρεμίστηκε κομμάτι της ντουλάπας του υπνοδωματίου και δόθηκε επιπλέον χώρος στην κουζίνα επειδή ήταν αρκετά μικρή.

Τα παλαιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου σε λευκή απόχρωση. Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλάχθηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής μας. Η ανακαίνιση συνεχίστηκε με την τοποθέτηση εσωτερικών πορτών αλλά και δύο ντουλαπών η μία εκ των οποίων έγινε με συρόμενα φύλλα και στη μέση τοποθετήθηκε ένα όμορφο γυαλί σε μία μπεζ απόχρωση.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε μία ανακαίνιση μπάνιου όπου η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από τζάμια ασφαλείας που ανοιγοκλέινουν. Η κουζίνα ανακαινίστηκε και αυτή με τη σειρά της και τοποθετήθηκε ένας πάγκος για να κάθεται κάποιος με σκαμπό. Τα ξύλινα πατώματα γυαλίστηκαν και στο υπόλοιπο διαμέρισμα τοποθετήθηκαν πλακάκια  σε τετράγωνη μεγάλη διάσταση.

Τέλος η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς και με την τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε να της παραδώσουμε ένα ‘Νέο’’ Σπίτι!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Αμπελόκηποι
Surface Area: 65
Completed: 2017
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;