Ανακαίνιση σε Κουζίνα και Μπάνιο στο Γαλάτσι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα του πελάτη μας στο Γαλάτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μία πλήρη ανακαίνιση σπιτιού παρόλο που δεν ήταν τόσο παλαιό όπως συναντάμε συνήθως. Καταρχάς αλλάξαμε όλες τις υδραυλικές και κάποιες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια αποξηλώσαμε τα πλακάκια από τα δάπεδα καθώς και την παλαιά τσιμεντοκονία. Αφού κάναμε γέμισμα στα δάπεδα με νέα τσιμεντοκονία με μηχανή πρεσαρίσματος τοποθετήσαμε πλακίδια σε μία όμορφη γήινη απόχρωση. Το μπάνιο και το wc ανακαινίστηκαν πλήρως και τοποθετήθηκαν ντουζιέρες, ενώ αντικαταστάθηκαν και τα παράθυρα με νέα αλουμινίου της εταιρείας Alumil.

Η ανακαίνιση συνεχίστηκε με την κατασκευή της κουζίνας και την τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών laminate. Τα ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν με βερνίκια άριστης ποιότητας με αντοχή στο χρόνο. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς του σπιτιού και την τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Γαλάτσι
Surface Area: 85
Completed: 2017
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;