Ανακαίνιση Μεγάλου Σπιτιου Διαμερίσματος στο Π. Φάληρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Στο διαμέρισμα του Φαλήρου προχωρήσουμε σε μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού. Ο όροφος είχε δύο διαμερίσματα και τελικά αφού γκρεμίστηκαν αρκετοί τοίχοι και στα δύο τελικά τα ενοποιήσαμε και δημιουργήσαμε ένα λειτουργικό και άνετο διαμέρισμα.

Το νέο διαμέρισμα απέκτησε δύο κουζίνες μία μεγάλη κουζίνα από βακελίτη και μία δεύτερη μικρή. Οι αποχρώσεις της μεγάλης κουζίνας είναι δύο όμορφα γυαλιστερά χρώματα, το λευκό και το μαύρο.

Στην πλάτη του πάγκου τοποθετήθηκε γυαλί ασφαλείας σε μία όμορφη κόκκινη απόχρωση και έδεσε αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο. Τα διαμερίσματα είχαν στα περισσότερα δάπεδα τους ξύλο, το οποίο αποξηλώθηκε και τοποθετήθηκε ένα όμορφο πλακάκι από γρανίτη σε μία μεγάλη διάσταση 1,20Χ60.

Το διαμέρισμα απέκτησε δύο μπάνια στο ένα από τα οποία τοποθετήθηκε χτιστός πάγκος με επιτραπέζιο νιπτήρα και ντουλάπι από κάτω. Και στα δύο μπάνια η λεκάνη είναι κρεμαστή και το καζανάκι εντοιχισμένο της εταιρείας Geberit . Τα δύο μπάνια εξοπλίστηκαν με χτιστή ντουζιέρα που περικλύεται από καμπίνα με τζάμι ασφαλείας.

Η ανακαίνιση μπάνιου ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση πλακιδίων σε όμορφες γήινες αποχρώσεις. Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες. Τοποθετήθηκε ηλεκτρικό τζάκι αφού έγινε μια κατασκευή από γυψοσανίδα. Γενικά κατασκευάστηκαν οροφές και διάφορες άλλες κατασκευές από γυψοσανίδα και τοποθετήθηκαν σποτ φωτισμού.

Δημιουργήθηκαν νέες ντουλάπες και τοποθετήθηκαν νέες εσωτερικές πόρτες στην ανακαίνιση σπιτιού, ενώ το διαμέρισμα εξοπλίστηκε με σύστημα συναγερμού. Τέλος στο διαμέρισμα τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου με ενεργειακά τζάμια και το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμορφες αποχρώσεις.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνησης
Location: Π. Φάληρο
Surface Area: 130
Completed: 2017
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;