Δεκ 06 2016 0Comment
Minimal Κουζίνα και Πως Θα το Πετύχεις το Σωστό Αποτέλεσμα

Minimal Κουζίνα και Πως Θα Πετύχεις το Σωστό Αποτέλεσμα

Η επιλογή μοντέρνου και ταυτόχρονα minimal στυλ για το χώρο της κουζίνας που θα πραγματοποιηθεί μία ανακαίνιση πρέπει να συμβαδίζει με κάποιους κανόνες και συμβουλές από ειδικούς για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι προτάσεις μας δεν αποτελούν στυλιστικές απαγορεύσεις για τον χώρο που σας ανήκει και διαμένετε αλλά θα αποτελέσουν οδηγό για ένα ιδανικό τελικό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές πρέπει να παραδεχτούμε ότι χρειάζεται η γνώμη ενός ειδικού και κυρίως σε περιπτώσεις ανακαίνισης σπιτιού που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και οι απαιτήσεις σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερες και μοναδικές.

  • Η καθαριότητα και η τάξη καθορίζουν την μοντέρνα και minimal κουζίνα. Το χάος και η ύπαρξη πολλών αντικειμένων διάσπαρτων στο χώρο δεν βοηθούν την εικόνα του χώρου. Όσον αφορά την καθαριότητά του δεν είναι απαραίτητο να γίνεται καθημερινά αλλά φροντίστε να μην έχετε πολλά αντικείμενα και διακοσμητικά έξω από τα ντουλάπια για να διευκολύνεστε με το καθάρισμα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της κουζίνας θα πραγματοποιήσει τις ευχές σας κυρίως για εσάς που βρίσκεστε πολλές ώρες σε αυτήν και σας αρέσει να μαγειρεύετε και να περιβάλλεστε από όμορφα τρόφιμα και όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε το φαγητό ή ένα οικογενειακό δείπνο.
  • Η κουζίνα πρέπει να έχει ένα θέμα που θα υιοθετηθεί και στο χρώμα. Μια καλά οργανωμένη χρωματική επιλογή σε έναν minimal χώρο σημαίνει ότι βάφουμε και επιλέγουμε έπιπλα για τον χώρο αυτόν διατηρώντας μια μονοχρωμία ή διαλέγοντας ουδέτερες αποχρώσεις όπως άσπρο, μαύρο ή γκρι για βάση και δίνουμε έμφαση σε διακοσμητικά στοιχεία ή κάποια έπιπλα όπως π.χ. νησίδα φαγητού χρησιμοποιώντας πιο φωτεινά χρώματα. Ένα τέτοιο στυλ διακόσμησης θα μπορούσε να υλοποιηθεί τοποθετώντας ντουλάπια και άλλα έπιπλα κουζίνας από μπαμπού (οικολογική επιλογή).
  • Ο ελεύθερος χώρος στην minimal κουζίνα είναι και το νόημα της ύπαρξής της. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε απαραίτητα αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές και να περιτριγυρίζεστε από όσον το δυνατόν λιγότερα αντικείμενα. Το μόνο που θα καταφέρετε έχοντας σε κοινή θέα διάφορα άχρηστα αντικείμενα είναι να δείχνει ο χώρος ακατάστατος και να χαθεί σίγουρα η minimal διάθεση. Για να διατηρήσετε την ιδέα του απλού και μοντέρνου στυλ στην κουζίνα σας τοποθετείστε σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και διακοσμητικά. Το κλειδί στον μινιμαλισμό είναι η σύγχρονη εικόνα.
  • Η minimal κουζίνα πρέπει να είναι απλή και κομψή, συμπαγής χρωματικά και σχεδιαστικά, λαμπερή, άριστα οργανωμένη και άνετη για τους χρήστες. Για την ανακαίνιση της κουζίνας σας επιλέξτε λαμπερά και έντονα χρώματα που δείχνουν το χώρο πιο φρέσκο και αυθεντικό. Ένα κόκκινο τραπέζι θα μπορούσε να είναι το καλωσόρισμα για πλούσια γεύματα, ένας πολυέλαιος θα παρέπεμπε σε ρομαντική διάθεση και αριστοκρατικές συγκεντρώσεις στην κουζίνα, η χρήση ρετρό αντικειμένων και συσκευών θα συμβόλιζε τις παραδοσιακές οικογενειακές συγκεντρώσεις για πρωινό.

Η κουζίνα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες και το στυλ του κάθε χρήστη. Γενικά προτιμήστε χρώματα, διακοσμητικά και έπιπλα που εσείς κρίνετε ότι σας ηρεμούν και σας βοηθούν να λειτουργήσετε καλύτερα σε αυτόν τον χώρο. Τα χρώματα όπως το λευκό και το γκρι σε τοίχους, έπιπλα, κουρτίνες κ.ά. μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και να καλύψουν οπουδήποτε στυλ δίνοντας ένα άνετο, μοντέρνο, κομψό, high-tech και παραδοσιακό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις σε διαμερίσματα ή επαγγελματικούς χώρους και είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την ανακαίνιση του χώρου σας.

fouskasjohn

Write a Reply or Comment